돈부리

아무래도 요식업 하는 사람들의 상당수는 맛의 조화를 인지하는 감각이 없는 것 같아. 아니면 내가 사는 대학촌 식당들에만 특별하게 적용되는 것인가? 아니면 최근에 저가로 풀린 벌크 소스를 이 식당 저 식당에서 써서 그런가? 지난 주에 먹었던 맛없는 불고기 피자에 올라가 있던 소스가 오늘 먹은 소고기 덮밥 소스하고 맛이 같다라는 것.

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s